Yritys

Roinilan Aromiliha Oy

Roinilan Aromiliha on Etelä-Savon Kangasniemellä toimiva, vuonna 2009 perustettu lihanjalostamo. Yrityksen toimintaan kuuluu lihanleikkuu ja -jalostus sekä tuotemyynti Aromilihan Lastutien myymälässä, jälleenmyyjien ja myyntiautojen kautta.

Roinilan Aromilihan maistuvia lihatuotteita moneen tarpeeseen löydät useista vähittäiskaupoista ympäri maakuntaa - löydä lähin jälleenmyyjäsi >. Tuotteita on mahdollisuus hankkia myös Roinilan Lihatilan monille tutuista, ympäri maakuntaa kiertävistä lihatiskeistä (katso aikataulut >). Aromilihan maukkaita makkaroita ja lihoja käytetään  ruoka-annosten raaka-aineina myös ravintoloissa, kuten mm. jyväskyläläisessä Revolutionissa sekä Mikkelissä Gastrobub Einossa ja Stellassa.

Aromiliha tukee paikallista junioriyleisurheilua Kangasniemen Kalskeen kilpatiimin merkeissä.

Vain suomalaista lihaa

Roinilan Aromiliha jalostaa mm. kangas­niemeläisellä Roinilan Lihatilalla kasvatettua ja teurastettua lihaa. Laatu ja tuoreus syntyvät ensiluokkaisista suomalaisista raaka-aineista, hygieenisestä toiminta­ympäristöstä ja osaavasta henkilökunnasta sekä rehellisestä halusta aidosti palvella ja kehittää toimintaa.

Oiva on Elintarvike­turvallisuus­virasto Eviran elin­tarvike­valvonta­tietojen julkistamis­järjestelmä. Tutustu Roinilan Aromilihan saamiin Oiva-raportin tuloksiin  Eviran sivuilla >

Aromiliha Facebookissa

Roinilan Aromiliha myös Facebookissa. Katso ajankohtaiset tiedot ja tapahtumat, osallistu arvontoihin, tarkista myymälän aukioloajat yms.

Ota yhteyttä