Yritys

Roinilan Aromiliha Oy

Roinilan Aromiliha on Etelä-Savon Kangasniemellä toimiva, vuonna 2009 perustettu lihanjalostamo. Toimintaan kuuluu lihanleikkuu ja -jalostus sekä tuotemyynti mm. Aromilihan Lastutien myymälässä, jälleenmyyjien ja myyntiautojen kautta.

Roinilan Aromilihan maistuvia lihatuotteita moneen tarpeeseen löydät useista vähittäiskaupoista ympäri maakuntaa - tarkista lähin jälleenmyyjäsi >. Tuotteita on mahdollisuus hankkia myös Roinilan Lihatilan monille tutuista, ympäri maakuntaa kiertävistä lihatiskeistä, joiden aikataulut löydät täältä. Aromilihan maukkaita makkaroita ja lihoja käytetään  ruoka-annosten raaka-aineina myös ravintoloissa, kuten mm. jyväskyläläisessä Revolutionissa sekä Mikkelissä Gastrobub Einossa ja Stellassa.

Aromiliha tukee paikallisen Kapa-51-edustusjoukkueen jääkiekkotoimintaa - lue lisää seuran omilta nettisivuilta >

Vain suomalaista lihaa

Roinilan Aromiliha jalostaa mm. kangasniemeläisellä Roinilan Lihatilalla kasvatettua ja teurastettua lihaa. Laatu ja tuoreus syntyvät ensiluokkaisista suomalaisista raaka-aineista, hygieenisestä toimintaympäristöstä ja osaavasta henkilökunnasta sekä rehellisestä halusta aidosti palvella ja kehittää toimintaa.

Oiva on Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran elintarvikevalvontatietojen julkistamisjärjestelmä. Tutustu Roinilan Aromilihan saamiin Oiva-raportin tuloksiin  Eviran sivuilla >

Aromiliha Facebookissa

Roinilan Aromiliha myös Facebookissa. Katso ajankohtaiset tiedot ja tapahtumat, tarkista myymälän aukioloajat yms.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Ota yhteyttä