Yritys

Roinilan Aromiliha Oy

Roinilan Aromiliha on Etelä-Savon Kangasniemellä toimiva, vuonna 2009 perustettu lihanjalostamo. Yrityksen toimintaan kuuluu lihanleikkuu ja -jalostus sekä tuotemyynti Aromilihan Lastutien myymälässä, jälleenmyyjien ja myyntiautojen kautta.

Roinilan Aromilihan maistuvia lihatuotteita moneen tarpeeseen löydät useista vähittäiskaupoista ympäri maakuntaa - löydä lähin jälleenmyyjäsi >. Tuotteita on mahdollisuus hankkia myös Roinilan Lihatilan monille tutuista, ympäri maakuntaa kiertävistä lihatiskeistä (katso aikataulut >). Aromilihan maukkaita makkaroita ja lihoja käytetään  ruoka-annosten raaka-aineina myös ravintoloissa, kuten mm. jyväskyläläisessä Revolutionissa sekä Mikkelissä Kenkäverossa, Gastrobub Einossa ja Stellassa.

Aromiliha tukee paikallista junioriyleisurheilua Kangasniemen Kalskeen kilpatiimin merkeissä. Kummiurheilijamme Senni kuulantyönnön parissa Kalskeen nuoret tähdet videossa.

Vain suomalaista lihaa

Roinilan Aromiliha jalostaa mm. kangas­niemeläisellä Roinilan Lihatilalla kasvatettua ja teurastettua lihaa. Laatu ja tuoreus syntyvät ensiluokkaisista suomalaisista raaka-aineista, hygieenisestä toiminta­ympäristöstä ja osaavasta henkilökunnasta sekä rehellisestä halusta aidosti palvella ja kehittää toimintaa.

Oiva on Elintarvike­turvallisuus­virasto Eviran elin­tarvike­valvonta­tietojen julkistamis­järjestelmä. Tutustu Roinilan Aromilihan saamiin Oiva-raportin tuloksiin  Eviran sivuilla >

Aromiliha Facebookissa

Roinilan Aromiliha myös Facebookissa. Katso ajankohtaiset tiedot ja tapahtumat, osallistu arvontoihin, tarkista myymälän aukioloajat yms.

Ota yhteyttä