Yritys

Roinilan Aromiliha Oy

Roinilan Aromiliha on Etelä-Savon Kangasniemellä toimiva, vuonna 2009 perustettu lihanjalostamo. Yrityksen toimintaan kuuluu lihanleikkuu ja -jalostus sekä tuotemyynti Aromilihan Lastutien myymälässä, jälleenmyyjien ja myyntiautojen kautta.

Roinilan Aromilihan maistuvia lihatuotteita moneen tarpeeseen löydät useista vähittäiskaupoista ympäri maakuntaa - löydä lähin jälleenmyyjäsi >. Tuotteita on mahdollisuus hankkia myös Roinilan Lihatilan monille tutuista, ympäri maakuntaa kiertävistä lihatiskeistä (katso aikataulut >). Aromilihan maukkaita makkaroita ja lihoja käytetään  ruoka-annosten raaka-aineina myös ravintoloissa, kuten esimerkiksi Mikkelissä Kenkäverossa, Gastrobub Einossa ja Stellassa.

Vain suomalaista lihaa

Roinilan Aromilihan pääasiallinen raaka-ainetoimittaja on paikkakunnalla toimiva Roinilan Lihatila. Viljapossuja ja nautoja pienteurastamon lyhyen toimitusketjun kautta sinun ruokapöytääsi. Laatu ja tuoreus syntyvät ensiluokkaisista suomalaisista raaka-aineista, hygieenisestä toiminta­ympäristöstä ja osaavasta henkilökunnasta sekä rehellisestä halusta aidosti palvella ja kehittää toimintaa.

Oiva on Elintarvike­turvallisuus­virasto Eviran elin­tarvike­valvonta­tietojen julkistamis­järjestelmä. Tutustu Roinilan Aromilihan saamiin Oiva-raportin tuloksiin  Eviran sivuilla >

Vahvasti alueellinen

Aromiliha tukee paikallista junioriyleisurheilua Kangasniemen Kalskeen kilpatiimin merkeissä. Kummiurheilijamme Senni kuulantyönnön parissa Kalskeen nuoret tähdet videossa. Kalskeen toimintaan pääsee tutustumaan tästä. Muita tukikohteitamme on Kapa51 juniorijääkiekko sekä ringette.  Maakunnallista urheilua tuemme olemalla osa Mikkelin Jukureiden viikinkiverkostoa.

Aromiliha somessa

Roinilan Aromiliha myös Facebookissa ja Instagramissa. Katso ajankohtaiset tiedot ja tapahtumat, osallistu arvontoihin, tarkista myymälän aukioloajat yms.